Reis- Annuleringsverzekering

Contactinformatie

Industrieweg 82 ZC
2651 BD Berkel en Rodenrijs

info@speevandermaden.nl
010 299 06 96

Of het nu gaat om een reis om de wereld of een vakantie in eigen land; onderweg kan er altijd iets mis gaan.Van onvoorziene medische kosten tot diefstal: met de reisverzekering bent u goed voorbereid. Gaat u vaak op reis? Dan is de doorlopende reisverzekering wellicht iets voor u. Ook het bereik van uw dekking kiest u zelf. Met onderstaand formulier wordt in een paar muisklikken duidelijk welke reisverzekering het beste bij uw situatie past en wat de premie is.

U geeft ons aan welk product u graag wilt afsluiten en wij zorgen ervoor dat de gekozen verzekering tot stand komt. Dit traject loopt volledig online via onze website en door middel van e-mail. Let op! Sluit alleen een financieel product op basis van Execution Only af wanneer u zelf over voldoende kennis en ervaring beschikt ten aanzien van de verzekering die u wilt afsluiten. U kunt ons in geval van Execution Only op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door u gemaakte keuzes. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op via de contactbutton, per email info@speevandermaden.nl of per telefoon 010 299 06 96

Voordat u de verzekering zelf afsluit bekijk hier dan de verzekeringskaarten met de belangrijkste kenmerken en de daarbij behorende risico's.