Rechtsbijstand verzekering

Contactinformatie

Industrieweg 82 ZC
2651 BD Berkel en Rodenrijs

info@speevandermaden.nl
010 299 06 96

Een uit de hand gelopen conflict met de buren. De aannemer die zijn beloftes niet nakomt. Fraude met uw bankpas. Een conflict kan ineens een onverwacht dure aangelegenheid worden wanneer juridische hulp noodzakelijk is. Daarom is er de rechtsbijstandverzekering, waarmee u voorbereid bent op dit soort situaties. In onderstaand overzicht worden verschillende pakketten toegelicht. U kunt vervolgens heel gemakkelijk zelf berekenen wat het gekozen pakket u zou kosten.

U geeft ons aan welk product u graag wilt afsluiten en wij zorgen ervoor dat de gekozen verzekering tot stand komt. Dit traject loopt volledig online via onze website en door middel van e-mail. Let op! Sluit alleen een financieel product op basis van Execution Only af wanneer u zelf over voldoende kennis en ervaring beschikt ten aanzien van de verzekering die u wilt afsluiten. U kunt ons in geval van Execution Only op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door u gemaakte keuzes. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op via de contactbutton, per email info@speevandermaden.nl of per telefoon 010 299 06 96

Voordat u de verzekering zelf afsluit bekijk hier dan de verzekeringskaarten met de belangrijkste kenmerken en de daarbij behorende risico's.