Aansprakelijkheids verzekering

Contactinformatie

Industrieweg 82 ZC
2651 BD Berkel en Rodenrijs

info@speevandermaden.nl
010 299 06 96

Een glas rode wijn over het nieuwe designpakje van een collega. Uw zoon die de voetbal net iets te hard wegschiet, dwars door de ruit van de overburen. Geheel onopzettelijk, maar u bent wel aansprakelijk voor de veroorzaakte schade. Aangezien deze onvoorziene schade snel op kan lopen, is het verstandig een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. De verzekerde som bepaalt u zelf. Evenals het aantal personen dat u wilt mee verzekeren. Met onderstaand formulier wordt in een paar muisklikken duidelijk welke verzekering het beste bij u past en wat de premie is.

U geeft ons aan welk product u graag wilt afsluiten en wij zorgen ervoor dat de gekozen verzekering tot stand komt. Dit traject loopt volledig online via onze website en door middel van e-mail. Let op! Sluit alleen een financieel product op basis van Execution Only af wanneer u zelf over voldoende kennis en ervaring beschikt ten aanzien van de verzekering die u wilt afsluiten. U kunt ons in geval van Execution Only op geen enkele manier verantwoordelijk houden voor de door u gemaakte keuzes. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op via de contactbutton, per email info@speevandermaden.nl of per telefoon 010 299 06 96

Voordat u de verzekering zelf afsluit bekijk hier dan de verzekeringskaarten met de belangrijkste kenmerken en de daarbij behorende risico's.